Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2021, 20:47   #7
Syst3m
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden yeni irc forum?

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben sana benim pat pat TurkcemLe anLatim..:-)
Burda yonetimde oLuyorLar yada yonetimLe birbirLerine giriyorLar yada foruma emek verdigi icin yonetim benim her istedigimi yapmaLi hesabi var beyincikLerinde..
Yada ven yonetime istedigimi soyLerim onLar bana bisey yapamaz gibi bis dusunceLerLe oLuyorLar..
ondan sonra ya baska foruma gidiyorLar/aciyorLar..:-)
Sonrada tiLki hesabi zamanLa geri donuyorLar..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hatta ve hatta cok duydum ircforumLarini bitirecem yok etmecem bLa bLa bLa..:-)

Haksizmiyim..?
-HakLisin.. hakLisin..:-)

Kisacasi boyLe.. aksini demesinLer dedikLerine dahiL konuşmaLar var ekran goruntusunu atariz..

İmzamın hakkını verdiğimi düşünüyorum. çokta güzel ifade etmişsin. Durumu çözmüşsün zaten. bir çok mecrada bulunan üyeler if den çıkmadır. Tercihler zamanla değişebilir. Saygı duyarım. Lakin şöyle birşey var. 2004 yılından beri aralıksız olarak açık olan tek forumuz. Kopya ile bir yer varılmaz. Bir çok örneğini gösterebilirim lakin böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum. göz var nizam var. Kalana merhaba gidene evlada diyelim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver