Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2020, 23:30   #17
Yunus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2021 yili Asgari Ücret Belli Oldu

No1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yanlis konusmalarin da var dogru konusmalarin da var bilesin.
Burada dusunceni mi yazmaya calistin yoksa diger postlari elestirmek mi amacin bu ulkenin tek sorunu partizanliktir bunu herkes biliyor ulkenin kurucu iradesine halk firçasina yani diger adi cumhuriyet halk partisine ne yapmis demissin seni elestiriyorum cunku yanlis konusmussun dogru konusman da koltugun sicak olmasi evet maalesef ulkede ki siyasetciler koltuk sevdasin da.Duzelt bence orayi chp nin basindaki adami sevmem fakat chp ne yapmis ki dersen 1923 ten 38 e kadar kurulan her seyi sana burada tarih tarih anlatirim anlatirlar.kimsenin haddine degil chp ne yapmis diyemez bu nankorluktur her muhalefet iktidari devirmek.ister elestirir chp mi gozunuze batti tek

Sen galiba 1900' lü yıllar da takılı kaldın.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu chp ile şuan ki chp aynı çizgi de mi ? Ben sana o yıllardan mı bahsediyorum ? Ben sana benim 20 yıldır tanıdığim chp den bahsediyorum.Eğer Atatürk' ün yolundan gitseler di 18 yıl boyunca seçim kaybederler miydi ??????? Çıkarın şu alt üst gözlüklerinizi gerçekleri görün. Hiç düşünmüyor musun yeni kurulan bir parti bir anda gelip iktidar oluyor.Milletin güvenini bir şekilde kazaniyor.Cumhuriyet Halk Partisi kurulalı kaç yıl oldu.Neden tek başına iktidar olamamıyor. ??????????????????

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet