|
Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hz. Ömer (r.a) adaletini uygulamayan hiç kimseye İNANMIYORUM.
Boşuna bana A partisi B partisi diye partileri övmeyin.O koltuklar sıcak.Oraya oturanların karakteri de dahil herşeyi değişiyor.
Biri kalkmış CHP sayesinde oldu diyor.CHP bu ülkeye ne yapmış ? Oturup iktidarı devirme planlarindan başka elle tutulur, gözle görülür ne yapmış ?
CHP ye dürüst siyaset yapsaydı, insanlar onlara inansaydı AKP bu kadar yükselebilir miydi ? Siz olayı anlamiyorsunuz.Takim tutar gibi parti tutmanın seçmene, halka bir faydasi olmaz, olmayacaktır.
Adamlar bir belediye başkanı getirdiler.1 hafta boyunca adam camilerdeydi, yasin okumalar falan.Sonra bir daha Allahın evinde göremedik nedense .. Siz bu milleti aptal mi sanıyorsunuz ? Neysen O ol.Neden yapmacık hareketlerle göz boyamaya çalışıyorsun.Şimdi ben bu adamın samimiyetine nasıl inanacağim ?
Öteki arkadaş 600-700 kira demiş.Nerde var 600-700 e ev ? Manisanin köylerinde bile 400'500 TL.
Burda amacım siyaset yapmak değil.Diğer partiler de başka iplerde cambazlık yapiyor.Halkı düşünen yok.
Biz yine şükrederiz, sabrederiz, mücadele ederiz.Ancak yapılanları da bu saltanat sürenleride , yalandan çıkıp birşeyler yapiyormuş gibi görünenleri de unutmayız.Akıllı olan hiç bir partiye körü körüne bağlanmaz.
|
Yanlis konusmalarin da var dogru konusmalarin da var bilesin.
Burada dusunceni mi yazmaya calistin yoksa diger postlari elestirmek mi amacin bu ulkenin tek sorunu partizanliktir bunu herkes biliyor ulkenin kurucu iradesine halk firçasina yani diger adi cumhuriyet halk partisine ne yapmis demissin seni elestiriyorum cunku yanlis konusmussun dogru konusman da koltugun sicak olmasi evet maalesef ulkede ki siyasetciler koltuk sevdasin da.Duzelt bence orayi chp nin basindaki adami sevmem fakat chp ne yapmis ki dersen 1923 ten 38 e kadar kurulan her seyi sana burada tarih tarih anlatirim anlatirlar.kimsenin haddine degil chp ne yapmis diyemez bu nankorluktur her muhalefet iktidari devirmek.ister elestirir chp mi gozunuze batti tek