|
Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
500 TL zam gelmiş, beklentileri tabiki karşılamıyor.Ama inan ki bende dahil bir çok insan 2650 TL bekliyorduk.İnşAllah dediğin gibi kepçeyle almazlar.Ben bu konuda bütün siyasi partilerin hepsinden nefret ediyorum.
Bir Milletvekilinin aracının belki 1 günlük mazot parasını bir işcinin 1 aylık zahmetine layık gören sistemin Allah belasını versin.Kendim de işciyim 1 ay boyunca ne zahmet çekiyor insan.. Yaziklar olsun
Biz it gibi çalışırken vekiller ve onların köpekleri milletin parasıyla takım elbise giyinip aylık 30 bin alıp lüks hayat yaşiyorlar.Ayrica 2 yil içinde emekli oluyor. Hepsinin .......
|
Kesinlikle katılıyorum ve şuda var ki şirket sahibi olan ve Türkiye de önemli bir yeri olan bazı büyük şirketlerden %9 vergi zammı alınırken biz vatandaşlardan ise geri kalanını karşılıyor böyle bir düzenek var malesef Türkiye siyasetinde.Hangi parti gerlirse gelsin 2. dönemden sonra malesef ki kendini bozuyor o yüzden Türkiye'deki bu sistem asla ama asla bitmeyecek kafalar değişmediği sürece ve gerçekten Hak dine hizmet etmediği sürece.Sadece dil Allah diyor kalp ise para diyor.Çok tezatlık yaşayan bir ülke ve sistemdeyiz.Yazık vallahi daha çoook şeyler yazılır da sadece kendimizi yormaktan başka bir şey değil ne yazık ki.Allah sonumuzu hayr etsin inşallah.