Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2020, 13:31   #20
YouMyCure
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çeviri Diyalogu (TRANSLATE DİALOG)

SuLh Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sınırlı sorgulama yaptıran bi apiyle tekrar düzenledim. Kendi sitenize yüklemeniz için php'sini paylaşacağım.
Api almak için link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Belirli bir süre sonra dosyayı silebilirim. Bu yüzden kendi php dosyanızı oluşturmalısınız.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#kanal:$iif($regex($1,/[!.-][Ççc]eviri/i),$iif($regex(a,$2,/(tr|en|de|fr|ru|az|sl|ar|it|pt)/i),$iif($regex(b,$3,/(tr|en|de|fr|ru|az|sl|ar|it|pt)/i),$iif($4,ceviri $chan $regml(a,1) $regml(b,1) $4-,),),),) alias ceviri { var %:cvr $r(1000000000,9999999999) | sockopen $+(ceviri,%:cvr)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80 | sockmark $+(ceviri,%:cvr) $1 $+(ben=,$2,&sen=,$3,&metin=,$replace($4-,$chr(32),$+($chr(37),20),ı,i,İ,i,Ö,o,ö,o,ü,u,Ü,u,ğ,g,Ğ,g,ç,c,Ç,c,ş,s,Ş,s)) } on *:sockopen:ceviri*: { if $sockerr { echo $token($sock($sockname).mark,1,32) Bağlantı hatası. } else { sockwrite -nt $sockname GET $+(/translate.php?,$token($sock($sockname).mark,2-,32)) HTTP/1.1 | sockwrite -nt $sockname Host: $sock($sockname).addr | sockwrite -nt $sockname $crlf } } on *:sockread:ceviri*:{ var %i | sockread %i if $regex(%i,/translatedtext":"(.+)"\}/i) { msg $token($sock($sockname).mark,1,32) $regml(1) } }

PHP KODU:

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<?php
$kaynak 
$_GET['ben'];
$hedef $_GET['sen'];
$metin $_GET['metin'];
$curl curl_init();

curl_setopt_array($curl, array(

CURLOPT_URL => "https://google-translate1.p.rapidapi.com/language/translate/v2",

CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,

CURLOPT_FOLLOWLOCATION => true,

CURLOPT_ENCODING => "",

CURLOPT_MAXREDIRS => 10,

CURLOPT_TIMEOUT => 30,

CURLOPT_HTTP_VERSION => CURL_HTTP_VERSION_1_1,

CURLOPT_CUSTOMREQUEST => "POST",

CURLOPT_POSTFIELDS => "source=$kaynak&q=$metin&target=$hedef",

CURLOPT_HTTPHEADER => array(

"accept-encoding: application/gzip",

"content-type: application/x-
style="color: #007700">,

"x-rapidapi-host: google-translate1.p.rapidapi.com",

"x-rapidapi-key: apikeyburaya"

),
));

$response curl_exec($curl);
$err curl_error($curl);

curl_close($curl);

if (
$err) {
    echo 
"cURL Error #:" $err;