Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2020, 22:25   #15
Subzero
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çeviri Diyalogu (TRANSLATE DİALOG)

SuLh Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Site çalışmadığı için test etmedim, kendi phpnizde çalıştırmalısınız. Bir sorun olursa yazarsınız. Site çalışmadığı için yazayım.
Kendi php'nizde çalıştırmak için, ilk sayfada verilen php komutlarını(api key kısımlarını vs düzenleyerek.) translate.php'ye kaydedip kendi sunucunuza atmanız, daha sonra kırmızı ile belirttiğim site yerine kendi urlnizi yazmanız gerekmektedir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#kanal:$iif($regex($1,/[!.-][Ççc]eviri/i),$iif($regex(a,$2,/(tr|en|de|fr|ru|az|sl|ar|it|pt)/i),$iif($regex(b,$3,/(tr|en|de|fr|ru|az|sl|ar|it|pt)/i),$iif($4,ceviri $chan $regml(a,1) $regml(b,1) $4-,),),),) alias ceviri { var %:cvr $r(1000000000,9999999999) | sockopen $+(ceviri,%:cvr)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80 | sockmark $+(ceviri,%:cvr) $1 $+(ben=,$2,&sen=,$3,&metin=,$replace($4-,$chr(32),$+($chr(37),20),ı,i,İ,i,Ö,o,ö,o,ü,u,Ü,u,ğ,g,Ğ,g,ç,c,Ç,c)) } on *:sockopen:ceviri*: { if $sockerr { echo $token($sock($sockname).mark,1,32) Bağlantı hatası. } else { sockwrite -nt $sockname GET $+(/translate.php?,$token($sock($sockname).mark,2-,32)) HTTP/1.1 | sockwrite -nt $sockname Host: $sock($sockname).addr | sockwrite -nt $sockname $crlf } } on *:sockread:ceviri*:{ var %i | sockread %i | if (<body> isin %i) { msg $token($sock($sockname).mark,1,32) $token(%i,2-,32) } }

Kullanılacak komut:
(.!-)(çc)eviri ÇevrilenDil ÇevrilecekDil Metin
Diller regex parantezinde tr en de fr şeklinde belirtilmiştir.

Örnek kullanım:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
.çeviri tr en Selam

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler denedim böle bir sonuç çıktı.

[22:24]» <Subzero> .çeviri tr en Selam
Bağlantı hatası.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver