Cevap: Bişi dicem eskiden if buluşması yapıyor muşsunuz,biz gelince mi iptal oldu? sjssj
| diShy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hahahah hamileyim erenciğim ya içkiye ara verdim 😂🤣
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:02 --
Yani çiçeğim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben Sakarya da olduğumuzdan ötürü merkez noktası otomatik olarak denişiyor sanki hiç gelmediğin yer Sakarya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tabelaları çekip atmaya benzemiyüüürrr demi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Çektikte ne oldu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Daha da gelemem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e karadenizli bir kız bulucam hanım köylü yaptım mı tamamdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu aLya tarafından (12 Aralık 2020 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
|