Cevap: Bişi dicem eskiden if buluşması yapıyor muşsunuz,biz gelince mi iptal oldu? sjssj
Hahahah hamileyim erenciğim ya içkiye ara verdim 😂🤣
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:02 --
| aLya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kendisi sakarya da hemen sakaryaya davet etmiş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nasıl geleceğiz biz sakaryalara acaba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bende Trabzona davet ediyorum Karadeniz daha çok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Yani çiçeğim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben Sakarya da olduğumuzdan ötürü merkez noktası otomatik olarak denişiyor sanki hiç gelmediğin yer Sakarya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tabelaları çekip atmaya benzemiyüüürrr demi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |