Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2020, 09:00   #10
Xander
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Xander' ı Nasıl Bilirsiniz?

eLyaSa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk yorum ben yapmak istiyorum.
Hemşehrimle tanışmıyoruz ama ağır başlı ve güzel yürekli, iyi biridir
Hayatında hep başarılar dilerim.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Böyle denli güzel yorumları tanımadığım insanlardan duymak ve görmek beni mutlu ediyor. Rabbimin tüm güzellikleri sizinle ve ailenizle olsun.

AlwiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışma firsatim olmadı ama güzel insan kendini belli ediyor hayatında başarılar diliyorum üstad...

Şu covid19 belasından kurtuldugumuzda seni ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ti ilk fırsatta misafir edeceğim inşallah. Güzel bir nasbinal yaparız hep birlikte. Hayatında daima başarılar seninle olsun güzel insan.

Danger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin abi candır gerisi heyecan kralsın abim

Sağolasın yüreği güzel kardeşim, Dilerim ki hayattaki tüm güzellikler seninle olsun.

AlgoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi ile bir kac kez sohbet etmistik iyi saygili sohbeti samimi biri .
Saygilar abi

Güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Kendimizi iki kelam ilede anlatmissak ne mutlu ki bana. Saygı ve hürmetme yüreği güzel kardeşim.

Silencer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim ahiretlik kardesim Meto'm. Allah birligimizi, beraberligimizi bozmasin.

Amin kardeşim benim, herdaim biriz kardeşim seviliyorsun.

Xr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi bir kardeşimizdir, seviliyorsun kardeşim.

Sercanim sağolasın kardeşim, gönüller birdir herdaim .

Pentagram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adam.

Şener ! Seni sevmiyenin saçları dokulsun kel kalsın kanka seviliyorsun.

Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu platformlardaki karakteri oturmuş ender kişilerdendir. Dürüsttür, merttir, adamın dibi hatta ekmekle sıyrılan yeridir. Artık eskisi kadar sık görüşemesek de bir kelamla dibine kadar işinizi görecek şahsiyettir.

Böyle bir izlenim duruş serkilemissem senin gözünde ne mutlu bana serkanim. Önemli olan gönüllerde ki bağdır. Rabbim işini gücünü rast eylesin seviliyorsun .

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:00 -->-> Daha önceki mesaj 08:58 --

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağır Başlı Özü Sözü Bir, Gerek Yaptığı Yorumlar ile Gerek Tutumu iLe Adaletine inandığim biri Hayatında BaşarıLar Diliyorum.

Teşekkür ederim, bu güzel yorumun için. Eksik olma başarılar daima sizinle olsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver