|
eLyaSa Nickli Üyeden Alıntı
|
İlk yorum ben yapmak istiyorum.
Hemşehrimle tanışmıyoruz ama ağır başlı ve güzel yürekli, iyi biridir
Hayatında hep başarılar dilerim. |
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Böyle denli güzel yorumları tanımadığım insanlardan duymak ve görmek beni mutlu ediyor. Rabbimin tüm güzellikleri sizinle ve ailenizle olsun.
|
AlwiN Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışma firsatim olmadı ama güzel insan kendini belli ediyor hayatında başarılar diliyorum üstad...
|
Şu covid19 belasından kurtuldugumuzda seni ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ti ilk fırsatta misafir edeceğim inşallah. Güzel bir nasbinal yaparız hep birlikte. Hayatında daima başarılar seninle olsun güzel insan.
|
Danger Nickli Üyeden Alıntı
|
Metin abi candır gerisi heyecan kralsın abim
|
Sağolasın yüreği güzel kardeşim, Dilerim ki hayattaki tüm güzellikler seninle olsun.
|
AlgoS Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi ile bir kac kez sohbet etmistik iyi saygili sohbeti samimi biri .
Saygilar abi
|
Güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Kendimizi iki kelam ilede anlatmissak ne mutlu ki bana. Saygı ve hürmetme yüreği güzel kardeşim.
|
Silencer Nickli Üyeden Alıntı
|
Benim ahiretlik kardesim Meto'm. Allah birligimizi, beraberligimizi bozmasin.
|
Amin kardeşim benim, herdaim biriz kardeşim seviliyorsun.
|
Xr Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi bir kardeşimizdir, seviliyorsun kardeşim.
|
Sercanim sağolasın kardeşim, gönüller birdir herdaim .
Şener ! Seni sevmiyenin saçları dokulsun kel kalsın kanka
seviliyorsun.
|
Absent Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu platformlardaki karakteri oturmuş ender kişilerdendir. Dürüsttür, merttir, adamın dibi hatta ekmekle sıyrılan yeridir. Artık eskisi kadar sık görüşemesek de bir kelamla dibine kadar işinizi görecek şahsiyettir.
|
Böyle bir izlenim duruş serkilemissem senin gözünde ne mutlu bana serkanim. Önemli olan gönüllerde ki bağdır. Rabbim işini gücünü rast eylesin seviliyorsun .
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:00 -->-> Daha önceki mesaj 08:58 --
|
NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağır Başlı Özü Sözü Bir, Gerek Yaptığı Yorumlar ile Gerek Tutumu iLe Adaletine inandığim biri Hayatında BaşarıLar Diliyorum. |
Teşekkür ederim, bu güzel yorumun için. Eksik olma başarılar daima sizinle olsun