Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * vioLeta ' mız !
| vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Canımın en bı içii deLi'mmmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni tanıdığım gün gerçekten dün gibiii.
Her zaman iyi de, kötü de daima yanımda oldun, yanında oldum. Ben , sen değil BİZ oldukk.
Reel hayatımda olduğun kadar irc hayatımda da en güzel anları senle yaşadım. En güzel anılarımıza yenilerin eklenmesi dileğiyle.
Çok teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyikimmmm
Dostluğumuz ömürlük Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni çooookkkk seviyorum Sarışın !!! | Efkar bastı valla abi
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:26 -->-> Daha önceki mesaj 01:24 --
| dELi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Vay bee zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Kucuk bir cocuktun ilk tanistigimizda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha dün beraber nick ariyorduk sana hatirliyormusun
Ilk kez violeta nickini sectiginde, ilk kez helpsop oldugunda, ilk kez egitim verdiginde, ilk kez radyoda djlik yaptiginda hep yanindaydim.. ömürlük dostluğumuza simdiden sayamiyacagim kadar hatiralar siğdirmişiz.. Iyiki varsin canim benim iyiki doğdun <3
| Efkar bastı valla abi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Fark edilmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekir. |