Cevap: Başın Sağolsun Aftiel
| AftieL Nickli Üyeden Alıntı
| Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak üzere diğer tüm arkadaşlara zor günümde bana destek olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim dostlar saolsun Babamdı dağımdı hep arkamda olacak sanmıştım hep beni koruyup kollayacak sanmıştım babalar kaya gibi sert olurdu yıkılmazdı hiç yıkılmayacak sanmıştım uzun uzun süre konuya giremedim cesaret edemedim ne yazacağımı bilemedim çikolatalı pudingli pastamı severdi onun için yapmıştım bir gün öncesinde şükür ki yiyebildi ellerimizde öldü doya doya sarıldım öptüm ayaklarını öptüm ayaklarına kapandım tabutuna yerleştirdim Babalarınıza iyi davranın onları sevin güzel güzel yemekler ve pastalar yapın hayattayken bütün hatalarınız için af dileyip ayaklarına kapanın pişman olmayın Herkese teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden | Baba kiz evlarlar icin ne demek biliriz rabbim yerin de dinlendirsin sen evlat olarak son vazifeni yapmissin guzelim Allah senden razi olsun aci gecmez tabiki ama.umarim sevdiklerin ile uzun ömürler versin guc kuvvet versin sabirlar versin soylenecek bir soz yok baska malesef.
__________________ Hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanların kalitesi belirler... |