Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2020, 23:06   #2
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TSK’da Din İşleri Subaylığı geri dönüyor

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlış sularda yüzüyorsun yine. Hakaret eder gibi "ateist" demek ne kadar mantıklı? Sen müslümanım diyorsun. Allah ile kul arasına giriliyor muydu? Dün laf ettiğin kadını unutma. Bazen yaptıklarını yakıştıramıyorum sana.

Ordu'ya da din karıştığında nerelere geldiğini gördük 15 Temmuzda. Askerler kendi inançları gereği namazlarını kılabiliyorlar. Kimse namazı niyazı yasaklamıyor. Ordu milletin namusudur. Orduyu bu tarz hablerlerle gündeme getirip hedef yapanlara da lanet olsun!

Berat abi abartma saka yaptim öyle biri olmadigimi biliyorsun,az cok tanidiniz . Ben ondan ozur dilerim tamam? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ozur dilerim...Espriydi asagilama artniyet asla yoktu samimiyetinizden oturuydu o alinacaksaniz sizede espri yapmayiz...O kadinla benim samimiyetim yok...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iyi geceler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan