Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2020, 17:31   #9
Che
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Covid 19' u Yendim

Ece Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Rabbim saglikli bi omur versin
Tum hastalara sifalar versin
Dediklerimi de uyguladin mi gerideki %10 da buhar olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Amin.
Dediklerini bugünden itibaren uygulamaya başladım hemşire hanım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:26 -->-> Daha önceki mesaj 17:26 --

Akcafesi Nickli Üyeden Alıntı
gecmiş olsun.

Allah razı olsun kardeşim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:26 --

Reon Nickli Üyeden Alıntı
Gecmis olsun kanka

Allah razı olsun kardeşim benim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:27 --

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Geçmis olsun..

Teşekkür ederim@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyiki varsın.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:28 -->-> Daha önceki mesaj 17:27 --

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Her zaman yanındayız canım.
Allah daha kötüsünü göstermesin.. Geçmiş olsun tekrardan. Bugunumuze şükür..

Eksik olmayin.
Amin Allah tüm hastalara şifa versin.
Teşekkür ederim.
Sonsuz şükürler olsun.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:29 -->-> Daha önceki mesaj 17:28 --

Seyra Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun.

Rabbim tüm hastalara şifa versin.

Allah razı olsun iyiki varsın.
Amin.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:29 --

eLyaSa Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar geçmiş olsun tekrar iyi oldun aramizdasin ya çok sevindim senin adına.
Allah bir daha göstermesin diğer tüm hastalara şifa versin inşallah

Eyvallah teşekkür ederim.
Amin Allah kimseye göstermesin bütün hastalarımıza şifalar diliyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver