Cevap: Engin Günaydın'ın sevgilisi kim çıktı?
| Domain Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Hayir herkes o dusunce yapisina sahip degil. En azindan bizim ulkemiz de. Bugun 20 yasinda bir kiz annesine babasina ben 50 yasinda adamla evlenecegim dedigi zaman ortalik ayaga kalkar. Mahallesin de bile bu hos karsilanmaz. Hatirliyor musun? Bir kiz vardi bi film de oynadi sonra 70 yasinda adamla evlendi. Turkiye de buna da ask evliligi dendi. Bunlarin hepsini ya normal karsilayacaklar yada abes. Bana gore hava hos beni ilgilendiren bir durumda yok. Ama medya algilari farkli yonlerde oluyor. Ayrica da sen cocuk istismarini mesrulastirdigimi nerden cikariyosun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
dediğim gibi herkesin penceresi belli , ben çok elalem ne der kafasında biri olmadığım için pek takılmıyorum böyle şeylere , ilk yorumunun ucu biraz açık ve kayıyordu onu düzeltmek istedim yoksa böyle birşeyi desteklemeyeceğine eminim ! bir cebeci cocugu bunu yapmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |