Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2020, 03:51   #12496
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

AlgoS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

boşverin dedikodu degil kendimize gülüyoruz biz her zaman en azindan oysss mesko yine dedikodu malzememkznoldu kizim eniste bulun bana ya hep benim ki dedikodu yapiyoruz zate avm anlattığımı bilse var ya :d düşünemiyorum

Ahahaha 😂😂😂😂ah mesut abim ah shsjsjs haftasonu nesesi ajsjsj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:51 -->-> Daha önceki mesaj 03:50 --

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Ayyh Aman Biz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile başka birşey konuşuyorken biranda ekrana düşünce bende kayış koptu haykurdimmm dedim la nasil geldi O buraya sjsksk ben bahsi geçen kişi sandim biran tugbada öyle şoke girdik ikimizde

Ahahahah dedim ln o mu yoksa ahahaha bu ne parlaklik ahaha ama yarabbi nur gibi masallah ahahaajwjw

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver