Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2020, 00:32   #5
Favian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Korona virüsü yoktur yalandır sadece benim düşüncelerim bunlar.

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ilginc
Ben sahsen bu virusun insan yapimi olduguna inaniyorum artik.
Fark ettigim bazi seyler oldu burda.
Su an mesela burada... cogu yerde artik kagit para kabul edilmiyor. Kart sart...
Burada ... son dakkaya kdar devlet hicbirsey yapmadi
Sanki yayilsin diye izin verildi gibi.
sinirlar cok gec kapatildi, maske olayi ise daha gecenlerde sart oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yani kisacasi is isten gectikten sonra, yayildiktan sonra birsey yapmaya calistilar
Sanki.. bilerek. Birak da yayilsin der gibisine....
Ve daha ilginc olan olay ise..
Burda noel tatili yaklasiyor.
Noel tatili = para harcama, alis veris.
Bir hafta icinde nolduysa, virus yok oldu gitti

Kapali olan heryer aniden acildi, alis veris merkezleri insan dolu.
Herkes aniden ise dondu geri
Okullar aniden acildi
Virus yok oldu uctu gitti

Ama asi gelcek..virus yok sayilcak kadar az diyen devlet..
maskeyi kaldirmayi planlayan devlet, asiyi hazirliyor.
Artik bu virus olaylari.. bilemiyorum.
Bura adina konusuyorum var birseylik..

“Dünya Sağlık Örgütü isteği ve yönlendirmesi sonucunda, 24 saat yalan haberler yapılmakta. Boğaz ağrısı, nefes darlğı ve öksürük şikayeti ile gelene test yaparsanız, pozitif çıkması normal. Ve asla test sonuçları gerçek değil. Test olayı, düşülen tuzağın birinci aşaması... Test sonucunda yapılan tedavi ise tuzağın ikinci aşaması...Testin pozitif çıkmasıyla, yüksek miktarda kortizon ve ağır antibiyotikler devreye giriyor. ‘Korona tedavisi’ diye uygulanan şema, başka rahatsızlığı olan insanların ölümüne neden oluyor. Korona değil, ‘korona tedavisi’ öldürüyor. Ölüm arttıkça ve hastanaler test tuzağına düştüğü için, hasta sayısı artıyor ve panik her geçen gün büyüyor. … Olmayan bir salgından, insanlar ölüyor. … Her şey normal seyrinde, ölümler virüsten değil.” bizim milletimize anlatamazsın bunu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver