Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2020, 22:49   #14
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yıldız Tilbe: Ne Kürt'üm ne de Türk'üm

kelalaka Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yüzlerce insanı kurşuna dizenlerin hepsinin rehberi İslam. 1-2 istihbarat örgütü bunları kendi çıkarları için kullandı diye

Bana kalırsa sen gerçeklerden kaçıyorsun

politikacılar değişir politika aynı kalır adamlar 100 yıllık 200 yıllık plan yapıyor insanlara gerekirse 50 yıl aynı propogandayı yapıyor

öyle tesadüfen eli kanlı bir örgütü bulup kullanmıyor kundakta bebekken yetiştiriyor gerekirse sevme islamı ama insanları islam nefreti ile kör edip 400 500 yıl sömürüp karşı çıkarsanız bu olur diye kesilmiş kafaların resimlerini afrikada posta pulu olarak kullanan batınında ifade özgürlüğüymüş demokrasisiymiş savunma bana

yemişim onların demokrasilerini dinleri imanları para kendileri haricinde herkesi para için kesip biçen hırsız pislikler adamlar kafatasını dekor olarak kullanıp kilise yapıyorlar yahu hiçmi görmedin bunları tutmuşsun bi islam da islam sıkıldım bu muhabbetten cidden gerçek bir solcu ol ve emperyalizme karşı dur

yazdıkların hepsine verecek cevabım varda bunun için vaktimde sabrımda yok şuan başka bir gün yeniden tartışırız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver