Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2020, 22:22   #13
noname
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yıldız Tilbe: Ne Kürt'üm ne de Türk'üm

Deniz Gezmişlerden, Che'lerden nasıl buralara gelmeyi başarmışsın, hayret doğrusu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ermeni soykırımı yoktur demenin suç olması mahkemeye taşındı ve Doğu Perinçek bu mahkemeyi kazandı. Yani bu olay dediğim şeyi kanıtlıyor, Fransa mahkemeleri Fransa Devleti'ni suçlu buldu. Siyasilerin yaptıklarını devletlerin politikalarını savunmuyorum burada, değerlerden, normlardan bahsediyorum.

Maymunlarla kuzeniz, bu bilimsel gerçek. Bilime inanmak diye bir şey olmaz. Bilim test edilir, gözlem yapılır, deneyle ispatlanır. Evrim, gün gibi gerçek. Hatta bak bu ara her gün televizyonda koronanın mutasyon geçirmesinden, evrim geçirmesinden falan bahsediliyor. Yani evrim devam ediyor. Al sana canlı ispatı.

Elhamdülillah ateistim. 14 milyar yıllık evrende, 4 milyar yıllık dünyada, her şeyin, tüm evrenin sırrının hepi topu 1400 yıl önce arabistan'daki bir lidere(muhammed) vaaz edileceğine inanamıyorum. Aklım bunu almıyor. Aşırı saçma yani.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gerçeklerden kaçmaya devam ediyorsun. İkiz kuleleri patlatanlar Arabistan'ın en zengin ailelerinin çocuklarıydı. Hepsi Amerika'da, Avrupa'da, Dünyanın en iyi okullarında okumuş çocuklardı. Birileri, bunu bahane edip bir şeyler yapmış olabilir. Bundan faydalanmış olabilir. Bu, İslam'ın saldırgan, günümüz dünyasıyla çelişkili, medeni yaşama düşman bir din olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aç kuranı, hadisleri hepsini oku. El Kaide'si, Işid'i, Kuran'a, Sünnete uymayan bir şey yapmıyor. Suriye'de, Libya'da, Irak'ta, 10 yaşındaki kızlarla evlenenler, köle pazarları kuranlar, yüzlerce insanı kurşuna dizenlerin hepsinin rehberi İslam. 1-2 istihbarat örgütü bunları kendi çıkarları için kullandı diye bu gerçeği görmezden gelemezsin. Hadi onları geç, Laik Türkiye Cumhuriyeti'nde bile her gün tarikat, şeyh skandalları okuyoruz. Bu adamların hepsinin rehberi İslam. Bunları yapanlar, CIA, Mossad falan değil, Müslümanlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver