Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2020, 20:42   #9
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yıldız Tilbe: Ne Kürt'üm ne de Türk'üm

kelalaka Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Denk geldiğim İzmirliye bak ya, şans yok harbiden.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sürü psikolojisinde olmamak suç mu

Ayrıca 16 17 yaşlarımda deniz gezmişleri che guevaraları okuyarak büyüdüğümü söyliyeyim

medeniyetin, insanlığın ortak değerlerinden bahsediyorum. İfade özgürlüğü, demokrasi, laiklik bunlar Fransa'da, Amerika'da değil de, Çin'de olsaydı, evet Çinliler gibi olmak zorundayız derdim. Batı'nın siyasetiyle, Batı'nın normlarını birbirine karıştırmamak lazım.

hadi ama bu süslü ifade özgürlüğü demokrasi laflarına inanmıyorsun değilmi git götür bütün kanıtları ermeni soykırımı yoktur de bakayım bunu söylemek bile orada kanunen ceza yanılmıyorsam oralarda bir yerde doğu perinçek bu konuda mahkemelik olmuştu

Senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü gasp ettiğin an biter.

Ya evet batı ülkelerinde olan tamda buydu zaten

Ben kemalistim. Atatürk'ü koruma kanunlarına da karşıyım.

neyseki bir konuda anlaşabildik bu ülke sosyal medyada kemalpaşa tatlısı paylaştı diye Atatürke saygısızlıktan mahkemelik olanları gördü.

Veya Allah benimle dağ başında görüştü ve bana bir kitap verdi dersen, yine birileri bunu tiye alır. Benim tiye aldığım gibi.

Maymun olduğuna inanıyorsun da buna neden inanmıyorsun?
Sen ateistmisin?

Allah adına, Kuran emretti adına Avrupa'nın göbeğinde kafa kesiyor. Kiliseyi basıp 70 yaşındaki kadının kafasını İsa heykelinin önüne kesip sallıyor.

aynı şeyi bin kere anlatmaktan yoruldum arkadaşım lütfen biraz kafanı çalıştır ve bu konuda daha fazla araştırma yap artık ya bunlara inanacak kadar saf olduğunu yada bilipte ısrar ederek artniyetli olduğunu düşünmeye başlayacağım isis'in stüdyo kiralayıp kafa kesme görüntülerinin film gibi çekildiği bir dünyada yaşıyoruz kendi silahlandırdıkları terör örgütlerinin ikiz kuleleri vurdu diye bütün dünyadaki müslümanlara savaş açtıkları bir dünyada yaşıyoruz başı örtülü diye hamile kadınlara tekme atılan bir dünyada yaşıyoruz nefret propogandalarına alet olan onların değirmenine su taşıyan normal sıradan bir insan olmak yerine evet büyük resme bakmalısın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver