16 Kasım 2020, 19:32
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Yıldız Tilbe: Ne Kürt'üm ne de Türk'üm
| kelalaka Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hakarete ifade özgürlüğü demedim dikkat edersen. Hakaret başka şeydir, aşağılama, dalga geçme başka şeydir. Hakaret eden yasalar çerçevesinde cezasını çeker veya çekmeyi göze almıştır. Ha, sen vay benim dinimle nasıl dalga geçersin diye birine ceza aldırabilirsin, bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde olur böyle şeyler çünkü ifade özgürlüğü kuşa çevrilmiştir. Dalga geçmeyi, alayı bu kadar küçümseme, çok önemlidir. Dalga geçtiğin şeyden korkmazsın, alay ettiğin şeyden korkmazsın. Tarihte diktatörler böyle devrilmiştir, bundan sonra da böyle devrilecektir. Mizahın gücü buradan gelir. Sosyal medyada her güruh kendi algısını oluşturmak için savaş veriyor. "post truth çağı" diyorlar buna. Haberleri tek merkezden okumamak, elekten geçirmek, her gördüğüne atlamamak senin elinde.
Akşama kadar turşu tuzla mı olur yoksa limonla mı olur diye mi tartışacağız. Dinle dalga geçmeyeceksen ifade özgürlüğü niye var? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Fransızların ifade özgürlüğü Amerikanın demokrasisi gibi Onlar gibi olmak zorunda mıyız? Neden kötü şeyleri örnek alalım ki Ah ayrıca sosyal medyada burada masumca bahsettiğin ifade özgürlüğünü de mizahı da yeterince örneklerini görüyorum bugün halen Hz Muhammed hakkında kötü karükatür yapanlar aramızda dolaşıyor daha ne istiyorsun ayrıca herkes herşeyden korkmazsa dünyada anarşi bozulur kimsenin kimseye saygısı olmaz insanoğlu dünyada en nankörüdür herşeyi kötüye kullanır hep daha fazlasını ister birde sen dini konulara sıcak bakmıyorsun diyelim peki islamafobiden beslenen propoganda ülkelerine misal fransa bu konuda neden toplum mühendisliği yapıp insanları başka yönlere çevirmeye çalışıyorlar kendilerince sarı yeleklilerden sonra eğer bir propoganda yapmak istiyorsanız biz size nefrette pompalarız düşmanda veririz falan politikalarına bunların iç yüzünüde araştırıyor musun yoksa sende toplumun çoğu gibi nefretini bir yöne yöneltip kör olanlardan mısın? |
| |