|
AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben birine hakaret etmeyi küfretmeyi aşağılamayı ya da onun dini ya da başka değer verdiği şeyleri aşağılamayı ifade özgürlüğü olarak görmüyorum sen görüyor olabilirsin şu bir gerçek ki sosyal medya terörü diye birşey var dava etsen ne olacak aylarca onunla mı uğraşacaksın uğraşsan davayı kazansan bile küfür yediğinle kalırsın kanıtları asla oradan yok edemessin sosyal medya hakaretlerini bir yana bırak dünyada en çok yalanın türediği yer ayrıca maymundan mı türedik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bence eski insanlar sadece doğada yaşadıkları için maymuna benziyordu o kadar vücut yaşadığın ortama göre şekil değiştirir |
Hakarete ifade özgürlüğü demedim dikkat edersen. Hakaret başka şeydir, aşağılama, dalga geçme başka şeydir. Hakaret eden yasalar çerçevesinde cezasını çeker veya çekmeyi göze almıştır. Ha, sen vay benim dinimle nasıl dalga geçersin diye birine ceza aldırabilirsin, bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde olur böyle şeyler çünkü ifade özgürlüğü kuşa çevrilmiştir. Dalga geçmeyi, alayı bu kadar küçümseme, çok önemlidir. Dalga geçtiğin şeyden korkmazsın, alay ettiğin şeyden korkmazsın. Tarihte diktatörler böyle devrilmiştir, bundan sonra da böyle devrilecektir. Mizahın gücü buradan gelir. Sosyal medyada her güruh kendi algısını oluşturmak için savaş veriyor. "post truth çağı" diyorlar buna. Haberleri tek merkezden okumamak, elekten geçirmek, her gördüğüne atlamamak senin elinde.
Akşama kadar turşu tuzla mı olur yoksa limonla mı olur diye mi tartışacağız. Dinle dalga geçmeyeceksen ifade özgürlüğü niye var?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.