Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2020, 00:09   #88
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Roportaj : Yalowa

Yalowa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(: Cok tesekkur ederim. Cok ozledim buralari. Arkadaslar da beni ozlemisler. Ciddi bir motivasyon ile gece gunduz calismaya basladim. Kisa sure icinde platformu duyurup, eskisi gibi adil ve eglenceli bir ortam yaratma amacindayim. Hedefim IRC'deki bilincsiz kullanicilari cekip "5000 online var" demek degil, bugun sosyal medyada olan ve IRC yi hic tanimayan milyonlarla ifade edilebilcek kadaar buyuk bir kitle var. Onlara ve elbette IRC'ye gonul veren tum arkadaslara yeni, modern ve IRC'yi aratmayacak kadar kaliteli (bu cok zor olmayacak LoL) bir yuva yaratma niyetindeyim. Tum maddi/manevi ve emek gucum ile tam yol ileri gidiyorum. Bu baglamda eski dostlardan benimle irtibata gecenler, benim irtibata gectiklerim oldu. Hepsine tesekkur ediyorum manevi desteklerinden oturu. Uygulamayi yayinladigimda herkesi haberdar edecegim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bekliyoruz
basarılar dilerim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet