Konu: Çay keyfs
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2020, 23:57   #9
AlwiN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çay keyfs

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Afiyetler olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Karizmatik kankam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;d
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah yüzünüzü güldürsün hep

teşekkür ederim cümlemiz ailecek gülelim inşllh.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:56 -->-> Daha önceki mesaj 23:55 --

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Absent abiye maske sat bosver cayi ya sjsj

serkanıma feda olsun maske nedirki ama bu sefer çayla ödeştik

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:56 --

Absent Nickli Üyeden Alıntı
Benim keseden bişey çıkmadı aga.. Tam verecektim ki hesap kapandı ahahaha
Ayağına sağlık, irtibatı kesmeyelim

varlığın yeter serkanım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:57 --

Süveyda Nickli Üyeden Alıntı
Bana da lazım yiyip içip hesap kitlicem Bi dost :/ djsjjs

Şaka bir yana afiyet olsun

ayıpsın karşim sanada ısmarlarız baki olan kardeşlik.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver