Cevap: Sevgi, Barış Ve Hoşgörü Dini
| AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | profiline baktım nerde ne tartıştığını göremedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama ben sana kişilik olarak ve insan olduğun için saygı duyuyorum en azından müslümanım ama şöyle şöyle müslümanım ama böyle böyle diyenlerden değilsin ne istediğini neyden nefret ettiğini bilerek çekinmeden bunu söylemen medeni cesaret ve takdire şayan en azından bazıları gibi değilsin tamamen kontrolden çıkanlar karşısında bayan demeden ana avrat sövenler var en azından böyle biri olmadığın için sana saygım var arkadaşım, birçok düşüncene katılmasamda bunları yanlış düşündüğün konusunda fikirlerimi söyleyebilirim bence bunlar bir hoşgörüdür yeterki birbirimize saygımız olsun son olarak bütün dinler hakkında aamir khanın güzel bir sözü var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
araştırmak önemli böylece islamiyeti daes üzerinden degerlendirmessin daesi kim eğitti kimler silah verdi bulundukları konumda çıkan karmaşada hangi devletlerin hesabı var ekonomik dini politik vs vs bölgedeki tüm olaylarla birlikte degerlendirmek gerekir ha birde toplum mühendisliği diye bir olay var tıpkı fransanın şuan müslümanları şeytan olarak göstermeye çalışması gibi bu tür propogandist şeylere kanmamak gerekir | 👏👏👏cok haklisin forumda ilk defa medeni bir şekilde tartisana denk geldim..@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni tebrik ediyum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |