Cevap: OtiLia' yı Nasıl Bilirsiniz ?
Gunun suprizi oldu bu
Beni bu bolumde misafir ettiginiz icin basta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak uzere tum IF ailesine cok tesekkur ediyorum.
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
|
Forumda gordugum kadariyla
Olgun, ve sempatik biri.
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] guzel bakisin ve yorumun icin cok tesekkur ederim.
Dusuncelerimiz karsilikli.
| tugbu Nickli Üyeden Alıntı
|
Gurbet kuşumuz
Çok hanımefendi,vatansever,naif,kibar Türkiyede Ankaraya gelirse kendisini gezdirebilirim..Selamlar sevgiler 🌹🌹🌹🌹
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim cok sekersin sen ya cok tesekkur ederim.
| S|R Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Candır 5 yıldır beraberiz kardeşten öte huzur veren güzel yüregiyle her zaman destek olan güzel yürekli meleğim
ruh ikizim iyki tanıdım seni seni çok seviyorum bacıların bitanesi...
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kiymetlim dostum arkadasim sirdasim canim cok tesekkur ederim.
Iyiki varsin hayatimda iyiki tanidim :*
| Risque Nickli Üyeden Alıntı
|
Dünyada eşi bulunmayan insanlar arasında biri çok iyi bir arkadaş dosttur @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayni sekilde cok degerlisin
Cok tesekkur ederim.
Iyiki tanidik iyiki aramizdasin sende.
| Kaan Nickli Üyeden Alıntı
|
tanımıyorum,
| Kismet olur insallah.
| NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevecen hanım hanımcik yaptığı yorumlar ile naifliğini ortaya koyan biri. Hayatında başarılar dilerim 🌹 | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tesekkur ederim.
Saydiklarinizin fazlasi sizde mevcut
Sizede basarilar yasam boyu..
Guzel yorumlarda bulunan hemcinslerime
Beylere de ikramimdir
Konu Ece tarafından (31 Ekim 2020 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.
|