Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2020, 11:26   #1
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi Öpücük Ne Anlatıyor?

Seks ve ilişki uzmanlarının araştırmalarına göre, 30'dan fazla öpücük türü bulunuyor. Bunun bir bilim dalı değil, sanat olduğuna vurgu yapan uzmanlar, “Öpüşmeyi sadece seks için gerekli bir başlangıç olarak gördüğümüzde, sevgiliyle bağlantı kurmada ve yakınlığı geliştirmede etkili bu mükemmel yolun güzelliğini ve değerini kaybediyoruz” diyor.

Ayrıca özel bir dansa benzetilen öpüşmede; tıpkı farklı şarkılar için farklı dans türleri olduğu gibi, farklı öpücükler de farklı anlamlara gelebiliyor. En yaygın öpücüklerin neyi ifade ettiğini merak ediyor musunuz? İşte dikkat çeken öpüşme stilleri ve taşıdığı anlamlar…

Fransız öpücüğü

Fransız öpücüğü en bilinen öpücük stili olabilir, peki bu öpücüğün adını nasıl aldığını biliyor musunuz? 1900’lerin başında Fransız öpücüğü, daha maceracı ve tutkulu cinsel pratiklerde kullanılan bir üne sahipti, çünkü Fransızların tutkulu ve romantik öpüşlerinin başka dillerde tam bir karşılığı yoktu. 2014 yılına kadar, dillerle öpmek anlamına gelen "galocher" kelimesi sözlüğe eklendi. Fransızlar ve dünyanın diğer bölgelerinden birçok kişinin bu öpücük tarzını benimsemesiyle, evrensel bir anlam ifade etmeye başladı.

Biriyle Fransız tarzı öpüşürken, aynı zamanda 'sana karşı tutkum var, daha derin bağlantı kurmak istiyorum. Seninle yakınlaşmak istiyorum' demiş olursunuz.

Dudaklar kapalıyken öpüşme

Vücut dili ve öpüşme uzmanlarına göre, dudaklar kapalı bir şekilde öpüşmek, iyi şeyler ifade edebilir. Gerçekten senden hoşlanıyorum ve sana saygı duyuyorum ve liderliğini önemsiyorum anlamı taşıyabilir. Ancak, bu öpücüğün anlamı daha çok zamanlamayla ilgilidir. İlişkinin ilk aşamalarında, hala saygılı bir şekilde temkinli olduğunu ve yakınlık konusunda pek rahat olmadığını gösterir. Bununla birlikte, ağzı kapalı öpüşmek uzun vadeli bir ilişkide baskın öpüşme biçimi haline gelirse, bu, ilişkinin biraz yol alması gerektirdiğini gösterebilirEskimo öpücüğü

Eskimo öpücüğü, diğer birçok öpücük türünden farklı olarak dudakları içermez. Batı kültüründe, bir Eskimo öpücüğü, burnunuzu başka birine sürtmek anlamına gelir. Küçükken ebeveyninizle bu tür bir öpücük alışverişinde bulunmuş olabilirsiniz, ancak her zaman masum anlamlar taşımayabilir. İster gözlerinin içine bakın ister gözlerinizi kapatın ve nefesini hissedin, bu öpücük samimiyetinizin açıkça bir ifadesidir.

Aslında dokunmaktan çok koku ile ilgili olan öpücük, karşınızdakinin yüzünü burnunuzla koklama ve ovma içgüdüsünden doğar. Bunun nedeni, yanaklarımızda koku bezlerinin bulunmasıdır. Bu öpücük, romantik olmaktan çok sevecen olsa da geniş bir kalabalık içinde sevginizi ifade etmenin gizli bir yolu olabilirIsırarak öpüşme

Isırarak öpmek, elbette sadece vampirlere özgü bir eylem değildir. Seks terapistleri, ısırmanın öpüşürken heyecan verici olabileceğini söylüyor. Ancak, yavaş yavaş yaklaşmanız gerektiği konusunda da uyarıyor. İlk başlarda küçük ısırıklarla başlayın ve bunun partneriniz tarafından nasıl karşılandığına bir bakın. Eğer geri çekilirse, daha fazla üstelemekten kaçının. Ancak olumlu bir tepkiyle karşılaşıyorsanız, bu, partnerinizle bağ kurmanın eğlenceli bir yolu olabilir.

Isırmak, kişinin tutkusunu ve saldırganlığını şakacı ve sınır tanımayan bir şekilde ifade etmenin bir yoludur. Bunun yanında, bencilliğin ilişkinizi mahvetmesine izin vermeyin, çünkü bu karşılıklı bir his olmalı ve korkutucu değil nazik bir yaklaşım sergilemelisiniz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver