Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2020, 14:13   #32
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekrem İmamoğlu Fransız basınına Türkiye’yi şikayet etti

Burada yaşamayıp, sadece Euro ile tatile gelmiş ve gram sıkıntı çekmemiş olan biri, Türkiye'de yaşanan konular hakkında yorum yapamaz. Ülkesi hakkında çok konuşmak istiyorsa, Euro neden 10TL oldu? Doğalgaza ve elektriğe neden zam geldi? Neden saman ithal ediyoruz? Neden bütün limanlarımız satıldı? Neden bütün fabrikalarımız satıldı? Neden ifade özgürlüğü yok? Kazanılmış seçimler neden iptal ediliyor? Cumhurbaşkanlığı bütçesi için neden örtülü ödenekten pay alınıyor? İşsizlik neden bu kadar fazla? Et fiyatları neden bu kadar yüksek? Marketteki bütün ürünler neden pahalandı? İşçilerin işsizlik maaşına neden göz dikiliyor? İşçilerin tazminatlarına neden göz dikiliyor? Neden 4 çeyrek altın 1 asgari ücret ediyor? Sağlık bakanlığı neden corona bilgilerini çarpıtarak paylaşıyor? Vergilere neden devamlı zam geliyor? gibi soruları yöneltsin, ben de gerçekten duyarlı bir vatandaş olduğunu anlarım. Tamam mı?

Öyle yazın gelip, euroları ezip, krallar gibi yaşadıktan sonra ayaklarını uzatıp ülkemin iç işleri hakkında konuşmasın mesela dimi?

Şimdi forum oyunlarına geri dönebilirsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AlgoSS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yurt dışında yasiyor olmasi ülkesi hakkinda yorum yapamiycak anlamina mi geliyor nasil biz zihniyet bu ya aile durumu onu gerektirmiş belki benim de yakinlarim yurt disinda yasayan var unutmayin yurt disinda bizim ulekmize yapilan bayramigimizi yakmak icin yapilan hamleler de gurbetçilerimiz bayragimizi yere düşürtmedi gel oyle konus filan karşında ki bayan bir ve ne olur sa olsun senin benim kadar konuşma hakki var bizim olduğumuz koşullar onun suçu degil ben attim oyu benim sucum bana de o zaman fikir konusma diyosun ekrem beyi savunuyosun ama kiza saldırıyosunuz ayip .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver