Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2020, 19:10   #357
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karalama Defteri

Bugün ilk defa size güzel şeylerden bahsetmek istiyorum, umuttan. Anladım ki umut, geleceğin yöneticisidir, olmazsa olmazı. Yaşadıklarımız doğrultusunda umudumuzu ya hep diri tutarız ya da kökünden koparır atarız. Fakat şöyle bir şey ki, koparıp attığını, yok olduğunu düşündüğün zamanlarda bile ufak bir gülümseme ya da sevgi gösterisi karşısında kendini belli eder. Görmezden gelmeye çalışırsın bunu, hani olmadığını düşünüyorsun diye. Umut her zaman olmalı, umut her zaman vardır. Bazen ufak bir tebessümde, bazen bir çiçeğin yeşermesinde, bazen bir gözyaşında, bazen bir sarılmada, bazen sadece bir insanın gözlerinde, kalbinde, ama en çok en ücralarında, derinlerde saklıdır. Umudumuz sönmeye yüz tuttuğunda bile yeşermesi için savaşmalıyız, bunu öğrendim. Hayatın ne getireceği belli olmuyor, en güzel şeyler beklenmedik anlarda gerçekleşiyor. En azından kalbinizin bir santiminde bile bir umut tohumu yeşertin, savaşın. Herkese, her şeye, tüm kötülüklere rağmen, sevdiklerin için bile değer. Mutluluk değişkendir evet, ama kimse de sevdiği insanların mutluluğuna hiçbir şeyi değişmez. En kör noktada, dibin dibinde olduğunuz zamanlar bile gülümseyin, bir umut yeşerecektir. Uzun zaman önce umut kavramını hayatımdan çıkarmıştım, belki de içimde vardı ama görmezden geliyordum sürekli. Her ne kadar avuç içlerimde, kalbimde olduğu söylenilse de inkâr ediyordum. Fakat hissediyorum, ufacık da olsa yokluyor benliğimi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver