Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2020, 21:19   #35
Kalemzede
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK'LI ŞEREFSİZ TERÖRİSTLER, DAĞDA TÜRK ASKERİ İLE BAŞ EDEMEYİNCE HATAY'I ATEŞE VERDİLER! #HatayıPKKYaktı

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Konuyla ilgili düşüncelerinize iyi veya kötü bir şey diyen olmadı. Çocuk gibi ''He He He'' yazmanıza da bir anlam veremedim. İnsan gibi bir şey soruyoruz ve cevap almak istiyoruz. Konu Başlığı & İçerik arasında nasıl bir ilişki olduğunu aşağıda açıkladım. PKK'lı Terör Örgütü'nün açıklamasını bir kontrol ederseniz arasında ilişki olduğunu anlarsınız. Konu Başlığı & İçerik arasındaki ilişki aşağıda açık bir şekilde yazıyor. Konuyla ilgili Üst Yöneticilere yazınca ne olacak onu anlamadım. Konuda her şey doğru, yanlış olan bir şey yok. Sizin yanlış dediğiniz şey de doğru onda da bir yanlışlık yok. Hayat, sizin anlamak istediklerinizden ibarette değil. Konuyla ilgili düşünceleriniz varsa her zaman yazabilirsiniz düşüncelerinize karşı saygılıyız. Konu Başlığı şöyleymiş... İçeriği böyleymiş... Dışı öyleymiş bunlara gerek yok.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15

Konu Kalemzede tarafından (11 Ekim 2020 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet