Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2020, 21:01   #34
ZaLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK'LI ŞEREFSİZ TERÖRİSTLER, DAĞDA TÜRK ASKERİ İLE BAŞ EDEMEYİNCE HATAY'I ATEŞE VERDİLER! #HatayıPKKYaktı

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnternetten sağdan soldan doğru olmayan, yanlış olan daha doğrusu içinde bilgi bile olmayan şeyleri alıyorsunuz, burada insanlara doğru bilgi verir gibi de bilgi vermeye çalışıyorsunuz. Ondan sonra bir şey dediğimizde de iyi olan siz oluyorsunuz, kötü olan biz oluyoruz. Bir konu hakkında bilginiz yoksa eğer insanlara bilgi vermeye çalışmayın, size bilgi vermeye çalışan insanlara da saygılı olun. Bunu yapmak çok mu zor?

Türkiye Cumhuriyeti'nin Anayasaları herkese açık. Orman Genel Müdürlüğü ile ilgili Anayasa (Maddeleri) de açık. Bir ara müsait olursan eğer aç biraz araştır insanlara ondan sonra bilgi vermeye çalış verdiğin bilgi olmadığı gibi doğru bir bilgi de değil. Anayasada bu Orman Yangınları ile ilgili çok açık olan bir Madde var. Bunu sen ve senin gibi birçok kişi bilmediği için doğal olarak yazıyorsunuz. İhaleymiş de bilmem neymiş de.

Anayasadaki, Orman Genel Müdürlüğü ile ilgili Maddeye göre “Türkiye'de bir yerde herhangi bir nedenden dolayı Orman Yangını yaşanıyorsa orada ''İhâle, İmâr, Yerleşim (Ev), Hayvancılık, Konaklama, Maden Sahası'' vb. gibi bir şey yapmak Orman Genel Müdürlüğü gereğince yasaktır. Bu ve bunun gibi yerlerde yalnızca Orman Genel Müdürlüğü tarafından ''Ağaçlandırma'' çalışması yapabilir.”

sana diyebileceğim 3 kelime var; yaw he he..

her şeyi siz bilin, biz cahil cahil takılalım emi..

konuya yorumum; bu yangında kimlerin eli, parmağı, oyunu varsa topunun Allah belasını versin..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

yasalar açıkmış, sanki bu ülke yasalarla yürütülüyor, lafa gelince adalet yok yasalar çiğneniyor diyenlerde yine bu konuda bana karşı yorum yapanlardır. Sanki ben burada pkk'yı savunuyorum. Kendinize gelin süper zekalı arkadaşlar.

Suç sizde değil ki bende, moderatorun biri başlık ile alakasız içerikli konu açmış, ne diye atlıyorum ki, nasıl olsa bu forumu en iyiler yönetiyor değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve diğer saygıdeğer dostlar..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...

Konu ZaLim tarafından (11 Ekim 2020 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet