Cevap: PKK'LI ŞEREFSİZ TERÖRİSTLER, DAĞDA TÜRK ASKERİ İLE BAŞ EDEMEYİNCE HATAY'I ATEŞE VERDİLER! #HatayıPKKYaktı
Olayın AKP'sinde, CHP'sinde veya MHP'sinde değilim. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan herkesin ''LANET OLSUN PKK'YA'' diyebilmesi gerekir. Biri eğer PKK'nın yaptıklarına karşı hiçbir şey demiyorsa orada büyük sorun vardır. İskenderun, Hatay'daki olaylarla ilgili herkesin açıklama yapması gerekir. AKP'den de CHP'den de MHP'den de birçok kişi hiçbir açıklama yapmadı. İstanbul'daki 10-15 Dakikalık DOLU birkaç gün boyunca TV'de Canlı Yayın'da Haber oldu. İskenderun, Hatay'da yaşanan olayları bile zorla verdiler. Bu Ateşin O.Ç'ları Terör Örgütü konuyla ilgili açıklama yapmış. Kürtler, sizlerin yapmış olduğuna karşılık gereken her şeyi yapacak demişler. Bana diyorsun ya konuyla ilgili ''SİYASET'' yapıyorsun diye. Olayların yaşanmasının nedeni bu değil mi diye soruyorum. PKK'lıların O.Ç olduğunu hepimiz biliyoruz. Annesiz olduklarını da hepimiz biliyoruz. Bu ve bunun gibi olayları yapmalarının nedeni de açık değil mi? AKP, CHP veya MHP demeden bu O.Ç'lara izin vermeyeceksin. Öldürebiliyorsan eğer bunlar karşına çıktığı anda öldüreceksin. Türkiye'de hiçbir PKK'lı Terör Örgütü'nün yaşamaya hakkı yoktur. #ALLAHBELASINIVERSİN hepsinin. Dağda dediğim gibi Türk Askeri ile mücadele edemezler. Şehirlerde ortalığı karıştırarak yok etmeye çalışırlar. HDP'nin de Başkanları Selahattin Demirtaş'ın da bunlardan hiçbir farkı yok. O da Terör Örgütü Üyesi. Abisi Kandil'de Lider. Bunların hepsi Türkiye Cumhuriyeti Tarihinden yok edilecek merak etmeyin.
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15
Konu Kalemzede tarafından (11 Ekim 2020 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.
|