Cevap: PKK'LI ŞEREFSİZ TERÖRİSTLER, DAĞDA TÜRK ASKERİ İLE BAŞ EDEMEYİNCE HATAY'I ATEŞE VERDİLER! #HatayıPKKYaktı
İçimizdeki Vatan Hainleri, Gezi Parkı olaylarında Türkiye'yi alt üst ettiler. Ağaç sevmiyorlar mıydı? Toprağı sevmiyorlar mıydı? Doğayı sevmiyorlar mıydı? Hümanizm diyorlardı. İskenderun, Hatay'daki olayla ilgili bir açıklamaları bile yok. Ben, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan söz ediyorum. Bir de meşhur Erkek/Kadın Oyuncularımız var. Showmen olanlar. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı onlar sözde. Beni ister doğru anlayın, isterseniz de yanlış. İskenderun'daki olayları PKK Terör Örgütü yaptı bile diyemiyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu zaten PKK'nın Terör Örgütü bile olduğunu kabul etmiyor. İçimizdeki Vatan Hainlerini çok da uzaklarda arama. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir sürü var. Olaylarla ilgili olarak ''SİYASET'' yapıyorsunuz diyorsun da bu olayların yaşanmasının nedeni bu değil mi ki? AKP'li, CHP'li veya MHP'li olabilirsiniz saygım sonsuzdur ama PKK Terör Örgütü ile kim işbirliği yapıyorsa Vatan Haini odur. PKK Terör Örgütü insanı sevmeyen, doğayı, hayvanları, canlıları sevmeyen ve insanlığı katleden ş.erefsiz bir Terör Örgütü'dür. CHP'nin Genel Başkanısın Kemal Kılıçdaroğlu. Hatay Valisi'de PKK yaptı diye açıklamış. Sosyal Medyada her şeyi yazıyordun. Hatay'da yaşananlar için LANET OLSUN PKK'YA desene.
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15
Konu Kalemzede tarafından (11 Ekim 2020 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.
|