Cevap: PKK'LI ŞEREFSİZ TERÖRİSTLER, DAĞDA TÜRK ASKERİ İLE BAŞ EDEMEYİNCE HATAY'I ATEŞE VERDİLER! #HatayıPKKYaktı
Ben, Emniyet Müdürlüklerinin daha fazla bir şeyler yapıyor olabilmesi gerekir dedim Emniyet Müdürlükleri hiçbir şey yapmıyor demedim. Okumanız-Yazmanız her şeyiniz var ama yazılan bir şeyi anlamıyorsunuz. Bu ve bunun gibi PKK Terör Örgütü ile ilgili olaylarda gerek AKP İktidarı gerekse de Emniyet Müdürlüklerine (Güçlerine) her konuda lehlerinde olacak şekilde kararlar verilmelidir. Bunun gibi İl/İlçeleri yok etmeye çalışan insanlara soru sorup, cevap almayacaksın, öldüreceksin. Ben de bunu diyorum. Bunların PKK'lı Terörist oldukları açık bir şekilde ortada. İnsana karşı, hayvana, doğaya, dünyaya karşı bunlar. Bu ve bunun gibi PKK Terör Örgütüne mensup olan insanların yaşamaya hakkı yoktur. Ayrıca bu PKK'lı Terör Üyeleri, Arsuz'da da (Araçlarla) insanların evlerinin girişlerine molotof atıp insanların evini yok etmeye çalışacak kadar da ş.erefsizlerdir. Devlet isterse bu PKK'lı Terör Örgütünü de Üyelerini birkaç günde Türkiye Cumhuriyeti Tarihinden yok eder. Bu O.Ç'ların Türkiye'de yaşamaya hakkı yok. İskenderun'da Milyonfest'te tanıştığımız bir Özgür Abi vardı. Organizatör. İskenderun, Belen'de yıllardır bir sürü Terör Örgütü Üyeleri var ama hiçbir şey yapılmıyor demişti. İnsanların anlatmaya çalıştığı şeyleri arada anlattığı gibi anlarsanız anlamak istediğiniz gibi anlamazsanız hiçbir sorun olmaz. AKP İktidarının daha konu hakkında pozitif davranması gerekirdi. Karadeniz'deki olaylarda 123456789 açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan neden İskenderun, Hatay'la ilgili açıklama yapmadı? Ben yalnızca merak ettiğim için soruyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15
Konu Kalemzede tarafından (11 Ekim 2020 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.
|