Konu: !söz Addonu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2020, 11:58   #2
By ZehiR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !söz Addonu

Che Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
!hediye Nick
!söz Nick

Komutları saniye dakika cinsiden ayarlamak için;

Kırmızı ile belirtmiş olduğum yerler

-msu10 (10 Saniye)

-msu60 (60 Saniye) gibi ayarlayabilirsin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on $*:text:/[!.]hediye\s+\S+$/SAi:#: { if $hget(hediye,$nick) { notice $nick $hget(hediye,$nick).unset Saniye içersinde, Yalnız 1 defa [!]hediye Komutunu Kullanabilirsiniz. | return } if ($2 ison $chan) { msg $chan $nick Tarafından $2 Nickine Hediye Yollandı. Hediyeniz: $read(hediye.txt) } .hinc -msu10 hediye $nick } else { msg # $2 Nicki Kanalda Bulunmuyor. }

on $*:text:/[!.]s(o|ö)z\s+\S+$/SAi:#: { if $hget(soz,$nick) { notice $nick $hget(soz,$nick).unset Saniye içersinde, Yalnız 1 defa [!]söz Komutunu Kullanabilirsiniz. | return } if ($2 ison $chan) { msg $chan $nick Tarafından $2 Nickine Söz Yollandı. Sözünüz: $read(söz.txt) } .hinc -msu10 soz $nick } else { msg # $2 Nicki Kanalda Bulunmuyor. }

Konuyu hortlatmak gibi olmasında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu koddaki tek text yerine dosyasindan 3-4 farkli text dosyasindan random olarak söz cektire bilirmiyiz yardım edersen minnettar kalırım teşekkürler şimdiden
on *:text:*:?: { if $1 == !soz && $3 { var %senyor2 $replace($2-,$chr(32),+) $+ $chr(0229) $+ $nick var %senyor $rand(101,9999) hadd -m soz %senyor %senyor2 msg #opers $gettok($replace($hget(soz,%senyor),+,$chr(32)),1,$asc(å)) Sözü Onay Listesine Alindi. Bu Sözü Onaylamak İçin !onay %senyor Yaziniz. (Ekleyen Nick: $gettok($replace($hget(soz,%senyor),+,$chr(32)),2,$asc(å)) ) msg $nick Talebiniz İlgililere İletilmiştir, Sözünüz Onaylandiğinda Veya Reddedildiğinde Size Memo Yoluyla Bilgi Verilecektir. Haberdar Olabilmek İçin Nickinizin Kayitli Oldugundan Emin Olunuz. } }

Aynı zamanda eklerkende Random O 3 - 4 text içine eklemesi lazım ikisini kullanıyorum ben teşekkürler simdiden

Bir şey diyemedim..
.

Konu By ZehiR tarafından (05 Ekim 2020 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan