|
Che Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
!hediye Nick !söz Nick Komutları saniye dakika cinsiden ayarlamak için; Kırmızı ile belirtmiş olduğum yerler -msu10 (10 Saniye) -msu60 (60 Saniye) gibi ayarlayabilirsin. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on $*:text:/[!.]hediye\s+\S+$/SAi:#: {
if $hget(hediye,$nick) { notice $nick $hget(hediye,$nick).unset Saniye içersinde, Yalnız 1 defa [!]hediye Komutunu Kullanabilirsiniz. | return }
if ($2 ison $chan) { msg $chan $nick Tarafından $2 Nickine Hediye Yollandı. Hediyeniz: $read(hediye.txt) }
.hinc -msu10 hediye $nick
}
else { msg # $2 Nicki Kanalda Bulunmuyor.
} Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on $*:text:/[!.]s(o|ö)z\s+\S+$/SAi:#: {
if $hget(soz,$nick) { notice $nick $hget(soz,$nick).unset Saniye içersinde, Yalnız 1 defa [!]söz Komutunu Kullanabilirsiniz. | return }
if ($2 ison $chan) { msg $chan $nick Tarafından $2 Nickine Söz Yollandı. Sözünüz: $read(söz.txt) }
.hinc -msu10 soz $nick
}
else { msg # $2 Nicki Kanalda Bulunmuyor.
} |
Konuyu hortlatmak gibi olmasında @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu koddaki tek text yerine dosyasindan 3-4 farkli text dosyasindan random olarak söz cektire bilirmiyiz yardım edersen minnettar kalırım teşekkürler şimdiden
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:?: {
if $1 == !soz && $3 {
var %senyor2 $replace($2-,$chr(32),+) $+ $chr(0229) $+ $nick
var %senyor $rand(101,9999)
hadd -m soz %senyor %senyor2
msg #opers $gettok($replace($hget(soz,%senyor),+,$chr(32)),1,$asc(å)) Sözü Onay Listesine Alindi. Bu Sözü Onaylamak İçin !onay %senyor Yaziniz. (Ekleyen Nick: $gettok($replace($hget(soz,%senyor),+,$chr(32)),2,$asc(å)) )
msg $nick Talebiniz İlgililere İletilmiştir, Sözünüz Onaylandiğinda Veya Reddedildiğinde Size Memo Yoluyla Bilgi Verilecektir. Haberdar Olabilmek İçin Nickinizin Kayitli Oldugundan Emin Olunuz.
}
}
Aynı zamanda eklerkende Random O 3 - 4 text içine eklemesi lazım ikisini kullanıyorum ben teşekkürler simdiden