Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * Kaf_Dağı
(Yine son’a kaLdim.. Ozur diLerim..
Dogum gunLerini unutan bi benmiyim..:-) ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zaman akıp geçse de geçmeyen tek şey samimi dostLukLar,
çıkarsız arkadaşLıkLardır..
İyi ki seni tanıdım.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öyle bir devirdeyiz ki arkadaş gibi gözüküp arkandan güLen samimiyetsiz dostLukLarın oLduğu bir devir.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bana çok dua etti demek ki Annem “karşına iyi insanLar çıksın” diye.
Hep beni doğruya yönLendirdin çok şansLıyım ki senin gibi bir dosta sahibim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaş yeri geLir ufkunu açar yeri geLir gönLünü açar, sırdaşın olur..
İyiki Benim Can Dostumsun Sen..
Dogum gunun kutLu oLsun Can’im.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hep boyLe kaLaLim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Love you My Best Friend Forever.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |