Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2020, 22:58   #19
Kaf_Dağı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * Kaf_Dağı

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ahh Benim Can Özümm❤ ßen nasil unuttum bunu.

Bazen beni çıldırtsanda kalbinin güzelliğini biLiyorum.Bana abilik yapan karşılık beklemeden seven adam iyiki doğdun iyiki varsın. İsterdim ki ilk kutlayan ben olayım ama oLmadı, nasip olursa seneye ilk kutlayan ben olacağım🥳

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına.
Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yeni bir yaşına girdiğin bu mutlu günde, üflediğin her mumda her bir dileğinin gerçek olmasını temenni ederim. Yüzünden gülücük hiç eksik olmasın, yeni yaşında başarı ve mutluluk yakanı bırakmasın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seviliyorsun Can Özüm, Kalbin Gibi Güzel Bir Ömür DiLiyorum

Abin sana kurban olsun can özüm candan değerlim can kuzum benim
)) senin yazman bile yeter ilk olma ama akla gelek yeter çok çok saolasın
)))

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver