|
NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Canım Haje degismemistir yonetim bir nickten fazla nick yazılinca ilk nicki birakip devamini siLiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Boynum tutuldu bugun isten erken ciktim hastaneye goturduler direk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu sene bi tam iyim diyemedim sene basinda bu yildan cok ümitliyim demistim oysaki vdbzsvsvs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yönetim o işe de el atmış yani. Devlet yönetiyo arkadaşlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Noluyomuş yani birden fazla nick yazınca, forumun ekonomisi mi bozuluyo
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80 model tofaş gibi oldun iyice sende haa. Her gün sanayidesin, her gün bi arızan var. Yağ yakma, su eksiltme, atarı öteri derken hurdaya ayrılacaksın bu gidişle, az kaldı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dikkat et biraz kendine güzelim, başka bir sen yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.