|
Coda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yaw sen kimsin benim hakkımda dangalak dangalak konuşuyorsun kızsan kızlığını bil sen kendin önce bi sunucu aç bu ahlaksızı da çağır ver ftp şifrelerini sonra da bütün dosyalarını silsin birde sayfana index atsın ondan sonra dua edersin küfür değil de hiçbirşey hakkında bilgin yok cahil cahil her konuya atlıyorsun yaw
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:42 -->-> Daha önceki mesaj 20:42 --
sen kimsin pardon? akıllanmazmışız sen mi akıllandıracaksın sen necisin yaw?
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:45 -->-> Daha önceki mesaj 20:42 --
ulan ahlaksız herif dünden beri sürekli saldırı yapıyorsun kalkmış birde mağduru oynuyorsun bulmuşsun kendin gibi insanları da ağla iyice ağla ben sana göstericem merak etme mahkemeye intikal etti o attığın indexler sildiğin dosyalar da cpanele en son giriş yaptığın ipi numarası da hepsi intikal etti sen yiyeceğin cezayı düşün ahlaksız herif sana daha ne küfürler ederim de en sağlamından malesef ortam müsait değil acın var biliyorum daha çok kanasın o acın yavrum
|
Biz naptık eleştirmeye açık deqil sen burada ne işin var..
Bize saldırma bütün konuşmaları at görelim
Biz herkese yorum yaparız