Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2020, 10:55   #8
PauL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Nasıl Sonuçlanır ?

AlgoSS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 ye karşı tekim haksızlık Fenerbahceli ler nerede acaba :dd yenersek insallah yeneriz bittiniz siz :d yenilirsek ben yokum:d

Bir Galatasaray`lı olarak fenerbahçenin yapmış olduğu sağlam transferler ile üstünlüğü var çok güzel bir kadro oluşumu var istikrarlı azimli istekli ve kaliteli futbolcuları topladı.Fakat karşısında uzun süredir değişmemiş devamlı birlikte oynayan ve nokta atışı transferleri yapan kaliteli bir takım var 2 hafta ve uefa da sergilediği futbol ile güze lbir izlenim verdiği kesin rakipler her ne kadar üstün bir futbol takımı olmasada uefa ya çıkmış takımlar arasında.

Lakin, fenerbahçenin yapmış olduğunu transferleri erol bulutun kaldıramayacağını düşünüyorum.En son caner erknin yapmış olduğu tavır ortada zamanla kaybedilen ve istenilen futbolu veremediği için takım içinde huzursuzluk ve tartışmalar başlayacak erol bulut 1-2 hafta daha bu tür sonuçlarlar ile beraber istiafa edecektir.Bu takımın başına bana göre erol bulut değilde daum un getirmesi fenerbahçeyi toparlayacaktı diye düşünüyorum ama yanlış bir teknik adamla şuan gidişatı çok kötü durumda Beşiktaşın da olduğu gibi.

Umarım tüm takımların istedikleri herşey istedikleri gibi olur başarıyı yakalarlar..

Galatasarayımıza Güveniyorum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver