Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2020, 10:56   #26
omerati
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Unrealircd4 - UnrealIRCd-JRodix Türkçe Version

ZX1Pro Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Unreal coderları bizim türkler kadar sevmemiştir. Unreali ellemediğiniz. oynayıp mıncıklamadığımız yeri kalmadı. Bari şöyle tr-ircd gibi bir ircd yazında emek görelim. Bize saygı gösterelim. destek verelim. hep beraber ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in dediği gibi hem etik hemde ahlaki açıdan doğru bulmuyorum. bunun dışında extradan bir kod eklemediğiniz ne malum? kim verecek garantisini büyük bir muamma bu

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:00 -->-> Daha önceki mesaj 05:53 --

Okurken ben utandım bunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in açtığı konu başlıklarına bakarsan eğer ne denli farkındalık peşinde olduğunu anlayacaksınız. bir kurtarabilseniz kendinizi şu unrealdan çok şey olacakta

( yazılımı asla kötülemem coderlerinin emeği vardır. saygı duyarım. ) herkes burda neyi kastettiğimi biliyor ama siz yinede üç maymunu oynamaya devam edin.

Açık Kaynak yazılımı olduguna gore tabikide oynamalar duzenlemeler yapılaktır bence bir sorun yok bunda

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver