|
ZX1Pro Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Unreal coderları bizim türkler kadar sevmemiştir. Unreali ellemediğiniz. oynayıp mıncıklamadığımız yeri kalmadı. Bari şöyle tr-ircd gibi bir ircd yazında emek görelim. Bize saygı gösterelim. destek verelim. hep beraber ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in dediği gibi hem etik hemde ahlaki açıdan doğru bulmuyorum. bunun dışında extradan bir kod eklemediğiniz ne malum? kim verecek garantisini büyük bir muamma bu
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:00 -->-> Daha önceki mesaj 05:53 -- Okurken ben utandım bunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in açtığı konu başlıklarına bakarsan eğer ne denli farkındalık peşinde olduğunu anlayacaksınız. bir kurtarabilseniz kendinizi şu unrealdan çok şey olacakta
( yazılımı asla kötülemem coderlerinin emeği vardır. saygı duyarım. ) herkes burda neyi kastettiğimi biliyor ama siz yinede üç maymunu oynamaya devam edin. |
Açık Kaynak yazılımı olduguna gore tabikide oynamalar duzenlemeler yapılaktır bence bir sorun yok bunda