Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2020, 06:00   #21
ZX1Pro
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Unrealircd4 - UnrealIRCd-JRodix Türkçe Version

Unreal coderları bizim türkler kadar sevmemiştir. Unreali ellemediğiniz. oynayıp mıncıklamadığımız yeri kalmadı. Bari şöyle tr-ircd gibi bir ircd yazında emek görelim. Bize saygı gösterelim. destek verelim. hep beraber ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in dediği gibi hem etik hemde ahlaki açıdan doğru bulmuyorum. bunun dışında extradan bir kod eklemediğiniz ne malum? kim verecek garantisini büyük bir muamma bu

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:00 -->-> Daha önceki mesaj 05:53 --

MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle özel okuma modülü bir çok irc sunucusunda gizliden de olsa kullanılıyor. Bilmiyormuş gibi davranmanıza gerek yok. Bu modülün sadece bu version'a uyarlanmış olduğu çok açık. Kullanıp kullanmamak sunucu sahiplerinin insiyatifindedir

Ortada bir emek varsa emeğe saygı duymanız gerekir.Ama bakıyorum ki amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Emeği görmezden gelip sadece bir yere takılı kalarak gelişemezsiniz.

Okurken ben utandım bunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in açtığı konu başlıklarına bakarsan eğer ne denli farkındalık peşinde olduğunu anlayacaksınız. bir kurtarabilseniz kendinizi şu unrealdan çok şey olacakta

( yazılımı asla kötülemem coderlerinin emeği vardır. saygı duyarım. ) herkes burda neyi kastettiğimi biliyor ama siz yinede üç maymunu oynamaya devam edin.

Bozkurt- bu mesaja tepki gösterdi.

Konu ZX1Pro tarafından (13 Eylül 2020 Saat 06:01 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver