Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2020, 12:19   #36
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İrc.heyt.net

O tayfa Unreal 3.2 kullanmaya alışmış, at gözlüğü taktığı için saçmalaması normal. mIRC kullanıcısı kalmadı. ircd ya da servislerin Türkçe olmasındansa, doğru düzgün bir applet ve mobil uygulama daha geçerlidir.

Ben yapacağım işi insanlara göre yapmam genelde. Ben en iyisini yaparım, beğenen gelir, beğenmeyen kendi bilir. Biz zaten global bir sunucu olduğumuzdan Türkçe bir şey yok. Fakat gelen Türkler de "bu niye Türkçe değil?" demiyor. Çünkü appletin dil desteği var, giriş yaptığı ülkeye göre dili değiştiriyor. O laf eden şahıs bunu okuyorsa, otursun kendini geliştirsin önce.

KaNKa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dedıklerınde haklısın. ama en basit yaşadıgım bir şeyı anlatım nik vermeyecem bizde kendını bilmiş ileri seviyede gören bazı arkadaşlar var geçen biri sunucuya geldi ve türkçe olmayan kısımlarıı gördüğü için bize ahkam kesti. Velhasılı saolsun Koray dostum onları da türkçeleştirdi. O yüzzden bizim insanımız herşeye bir bahane bulur amacımız onlara o bahaneyı vermemek adına herşeyi tam olmadan sunmuyoruz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver