Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2020, 13:49   #12
IkRa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İyiki Doğdun Can Dostum ikRa

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bundan yıllar önce İRC platformlarında tanıdığım kücük dilacan vardı o zaman ergendi o zaman bu yanlı dostluk can yoldaşlık kimsenin yok edemediği can yoldaşlığı olan kişi dir o

İkra doğdu biliyormusunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Annesine demişimdir her zaman böyle sağlam yüreği temiz dost doğeu kızın olduğun için gurur duyman gerek diye

Kaf dağı ca ikra nasıL

İkra aslında asabi , aksi ve inatcı bilir herkes onun öyle güzel dunyası olduğunu göremez kimse aslında naif bir yapısı olduğunu bilemez benim için yeri gelir anne olur kızar yeri abla ama candır ötesi yoktur. Biz herşeyimizi konuştuğumuz dostluğumuzun yegane bağdır. Kaf dağı için ikra işte candır can özüdür...

Onu anlatan çok söz var bir resimde özetlemek isterim biz can oldukça bizi kimse yıkamaz...

İyiki doğdun can dostum sen bu hayatında 1 damla göz yaşın akmasın asla yüzün asılmasın hep mutlu kal hep yüreğine öyle sevda olsun yuvanı kur onunla bir ömür yaşayasın duam hep sanadır can dostum

Bu Deli hep yanında İYİKİ DOĞDUN CAN ÖZÜM .....

SevgiLi DeğerLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu Kızın Hayatında Çok önemLi bir yerin oLduğunu, ve bir fiil 14 seneye yakın bir zaman diLiminde Küçük bir Forum sayfasında Tanışıp ArkadaşLığın getirmiş oLduğu Kadim Dost kıvamında ve bu yolda ilerleyebilmek sanırım çok baki bir olay değiL ..

Aşık VeyseL'in Tanımlarına yakın olan Kadim Dost tanımı Tamda seni anLatan ve bu tanımdan yoLa çıkarsak eşssiz bir kişiLiğinin oLduğunu söyLemek ve dile getirmek isterim..

Ulaşılmaz olur bazan, çok koşarsın, Bütün değerlerini unutursun da onu unutamazsın ..

Çünkü mizacına bu kadar yakın, isteyip de alamadığın model ve belki de idoldür senin için..

Kalp kapıları ve gönül hissiyatıyla bağlanırsın uzaklarda da olsan.Fakat sen, kendini kaybetsen de onu bulmak için,hesap senin hesabın ve kader senin mihrakın değildir artık. Ve hisler, şairin dizeleriyle titrerken,

Acizim aciz olanı istemem Faniyim fani olanı istemem Fıtrat toprağı işaret eder..

Çünkü hiçbir dost, yari baki değildir ondan başka. Hiç ender hiç olan aciz ruh dahi Mevcudatı umumen isterken Gözler birkez daha kayar toprağa Sadık yar olur ..

Bu TanımLar tamda seni anLatmakta Kurban ..Seni Tanıdğıma Senin gibi bir dost ile karşılaştığıma Onur duydum..

Küçük bir çift göz ile bir bakışını yakaladığım Akide Şekerimsin .))

Konu IkRa tarafından (06 Eylül 2020 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver