Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2020, 17:39   #4
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TurkDevOps Tartışma&Yorumlar Hakkında

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapmak istediğin şeyi takdir ediyorum fakat kullandığın kelimeler, isimde yer alan yazılar gerçeği yansıtmıyor. Ben bu forumda çok kan emici ve sahtekar engellemeye çalıştım. Seni onlarla aynı kefeye koymadım. Sana anlatmak istediğim şey, DevOps ismini kullanamayacağın, Vakıf olmadan "Vakıf" kelimesini zikredemeyeceğindi.

Çıkıp deseydin ki, biz birkaç arkadaş böyle bir oluşuma giriştik, böyle bir şeylere niyetliyiz, amacımız şudur, herşey tamamdı. Sen nasıl bir gazla başladıysan bu girişimine öyle sıfatlar kullandın ki, büyük firmalarının çoğunun beceremeyip, destek aldığı "DevOps" işini adına taşıdın. Geçen yazımda açıkladım ama sağolsunlar sildiler. Senin oluşumunda Development ve Operations ekipleri yok. Development yapacak birkaç kişi bulursun belki ama Operations ayağı sizin oluşumunuzun karşılaması mümkün değil. TurkDev desen ok.

Ben DevOps'un içerisinde yer alan biri olarak bu işi böyle baside indirgemenden rahatsız oluyorum, anlatabiliyor muyum? Ayrıca herşeyi geçtim, github gibi geliştiricilerin bir araya geldiği bir ortamda "Türk" isminin yanına "DevOps" koyup DevOps'un gramını yapamazsan, Türkiye'de DevOps yapan bütün insanların emeklerine yazık etmiş olursun.

Yarın kalkıp yabancı developerlar hesabına bakıp, "Ulan Türklere bak DevOps yapacağız diye hesap açmışlar hiçbir şey yapamamışlar" diyeren içlerinden geçirse, için rahat edecek mi? Ben şu an orada DevOps'un gramını yapmadan Türk ve DevOps'u birleştirerek orada yer almandan rahatsızım.

Ahmet, Mehmet, Çiçek, Böcek yazsan gram umrumda olmaz. Sen bu işe gönül vermiş, gece gündüz çalışan insanların haklarını yiyemezsin.

Senden tekrar rica ediyorum, olmadığın, yapmadığın ya da yapamayacağın şeyleri isminde ve açıklamalarında kullanma.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver