24 Ağustos 2020, 20:16
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Birine aşık olduğunu nasıl anlarsın?
- “Seni seviyorum, sensiz olamıyorum, seni çok özlüyorum” demeye doymuyor musunuz?
- Eski sevgililerinize dair aklınızda hiçbir şey kalmadı mı? Ya da eskilerden birini gördüğünüzde artık hiçbir şey hissetmiyor musunuz?
- “Ne olur ne olmaz” deyip yedekte birini tutmaktan vazgeçtiniz mi?
- Herhangi bir nedenle ondan haber almadığınızda kıskançlıktan kudurmak yerine başına bir şey gelmesinden endişe mi duyuyorsunuz?
- Gazetelerdeki kaza haberlerini okurken “Ya o da böyle bir kaza geçirirse?” deyip telaşa mı kapılıyorsunuz?
- İşe-okula gitmediğiniz her günü onunla birlikte mi geçirmek istiyorsunuz? Tatil planları mı yapıyorsunuz?
- Çok önemli bir iş toplantısı ya da sınavda bir anda aklınıza gelip de size hayaller mi kurduruyor? Bu hayalleri kurarken yüzünüze bir gülümseme mi yayılıyor?
- Aklınızda sürekli ona sürprizler yapmak mı var? Ya da ondan sürprizler mi bekliyorsunuz?
- Her çalan telefona “O arıyor” diye saldırıyor musunuz? Aramadığında “Neden aramadı acaba?” diye merak mı ediyorsunuz?
- Birlikte sinemaya gitmek, yemek yapmak, içki içmek, eğlenmek çok hoşunuza gidiyor mu?
- Hiç olmadığı kadar romantik misiniz? Mumlar, kalpler artık daha çok hoşunuza gidiyor mu?
- En aptal aşk şarkıları bile size anlamlı gelmeye mi başladı? Eski Türk filmlerini izlerken ağlıyor musunuz?
- Onunla buluşacaksınız diye saatler öncesinden kıyafet seçmeye, makyaj yapmaya başlıyor musunuz? Berbere, kuaföre gidiyor musunuz?
- Onun tarafından beğenilmek için daha sık alışverişe mi çıkıyorsunuz?
- Birlikte uyumak size müthiş bir huzur veriyor mu?
- Arkadaşlarınız, ailenizi daha pozitif bir insan haline geldiğinizi söylüyor mu? Olaylar karşısında eskisinden daha sabırlı mısınız?
- Onu üzgün gördüğünüzde sizin de içinizden bir şeyler kopuyor mu? Güldürebilmek için türlü türlü şaklabanlıklar yapıyor musunuz? ,
- Hayatınızdaki her şeyi bilmesini istiyor musunuz? Saklı hiçbir şeyinizin kalmaması için açık açık konuşuyor musunuz?
- Geleceğe dair hayaller kuruyor musunuz? Hatta evlilik planları yapıyor musunuz?
|
| |