|
NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bugün Günlerden Sen.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ah benim cancağızım, geç bulduğum ama kaybetmekten korktuğum adam. Bugün senin günün, aslında ikimizin günü aynı tarihte doğan iki deliyiz ya biz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni Kelimeler ile ifade edemem, bendeki değerini yerini sen kendin biliyorsun zaten. iyiki tanıdığım dediğim kaybetmek hiç istemediğim bir kişiliksin. En zor zamanlarımda yanımda olan koca yürekli adam, yol gösterenim, merhametini sevdiğim sen iyiki doğdun iyiki varsın... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman özel ama bugün daha özel ve güzel.
Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın.
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki varsın, Doğum Günün Kutlu Olsun Canımın içi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun yeni yaşın kutlu olsun. Umarım yeni yaşında musmutlu günler seninle olur. Birlikte geçireceğimiz nice güzel yıllara. Her zaman pastanın büyük tarafını sen alabilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sıcacık bir düşe ne dersin benimle dedi kadın Ellerini uzattı, bak üşümüş mü dedi adam Ressamın elleri üşümez ki ama dedi kadın Kalan sadece siyahsa ona, üşür dedi adam Adama tüm renklerini uzatıp al dedi kadın Ne yapmamı istersin bunlarla sana dedi adam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evlatların ve bizimle birlikte nice güzel yaşların olsun kalbi güzel adam seni seviyorum iyiki varsın kii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Öyle güzel şeyler yazmışsın ki, benim gibi laf cambazı birinin nutku tutuldu, söyleyecek bişey bulamadım. Harbiden duygulandırdın qız beni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. böylesi düşündüğün, böyle hissetiğin, beni böylesi sevdiğin için çok teşekkür ederim çukulatam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah abim.
Teşekkürler dostum.
|
Eva Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bugün en sevdiğim kankitoşlarımm doğmuş! O zaman bidahaaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kankilibom Doğum günün Kutlu olsun 🎈
Sevdiklerinle beraber Sağlıklı, mutlu nice senelere karşim 😇 |
Vaaay kankiliboooom
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok teşekkür ederim beybitom var ol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Kankilibomçikellaaaammmmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki doğdun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi kiiii tanıdım senii, eşinle , ailenle ve bizle dolu musmutlu bir yaş dilerim sana.
Rabbim gönlüne ve hayatına güzellikler nasib etsin. Doğum Günün Kutlu Olsun canım benim çok çok seviliyorsunn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yiyeyum ballarını senin ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok teşekkür ederim kızıl bal.. Cansın iyi ki varsın be viocuuum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok çok teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkürler, güzellik abidesi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah reis.
Sağolasın gülüm, teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Hep birlikte inşallah.