Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2020, 23:09   #1
Kaf_Dağı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nice Yaşların oLsun NerqiS

Nice yaşların olsun Can Özüm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] im
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim can özüm şu platforumlarda tanıdığım canıma can kattığım bazen kavga ettiğim ama her şekilde kavga da etsek kopamıyan bir can kardeşliğimiz var bizim her zaman beni abisi gören her zaman saygılı ama delirdim mi çatlak olan uyus bu bugün doğmuş benim can özüm doğmuş

Ailenle nice yaşların olsun hep mutlu kal sen hep mutlu ol ncie yaşların olsun

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bak bir kız kardeş demek çok başka bazen hikaye olur bazen can olurbazen yıkılan bir gemi olur candan öte oLur sevilir sayılır hasta olsa hissedilir işte kardeşliktir haa ana baba bir değil amenna ama can demek cansan öte demek bunu gerektirmez mi sevmek sevilmek demek her zaman koşar adımlarla kovalamak bu değil mi canım değil demek değil mi biz de böyleyiz sohbet ortamlarında tanışsakta can olduğumuz kimselerin anlayamadığı bir sevgimizin olduğu can yoldaş değilmiyiz evet öyleyiz saçmaladım heralde olsun o benim ne yazdığımı anlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Biz aynacı ekibiyiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben bizim ekip tam ya bazen kopuyoruz inan ağlıyana dek gülüyoruz ama biz hep birbirimizi anlıyoruz...
Kardeşlik bu benim canım doğdu iyiki doğdu can özüm doğdu nice yaşların olsun Zeynebim

Ben çok şey beceremem ama kendimce şunu demek gelir içimden

"Z" ahiri ömrüm de bir kardeş tanıdım.
"E" stim mi dağları estiren güzelliğiğe sahiptir ı
"Y" üreği paramparça olsada abim dedim mi içimi ısıtanım
"N" için neden sorgulamadan seven beni
"E" llerimi semaya açtım mı unutmadığım duam
"P" ıranga vurmuş yüreği hep mutlu mesut kalsın....

İyiki doğdun can özüm iyiki doğdun candan değerlim iyiki varsın bu deli abin çok seviyo seni....

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver