Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2020, 21:46   #12
Danger
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Bay Üyesi '' Danger '' ile Söyleşi - Ağustos 2020

Hepinizd teşekkür ederim arkadaşlar iyki varsınız.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:23 --

Sys Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adam Bizi Yazmamış Bu Saatten Sonra No Danger
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Canim kardeşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen herzaman kalbimdesin seni bitanesin kardeşim affola unuttuk seni yazmayı ama sen herzaman kalbimdesin herzamanda yanındayım kardesim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:24 --

Xander Nickli Üyeden Alıntı
Rahmetli muzaferle, yaklaşık 13 15 senelik bir dostluk ve kardeşlik bağımiz vardı, Sunucumu ona emanet edip aylarca giriş yapmazdım, Gözüm hiç arkada kalmazdı. Onun vesiyetiyle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimi tanıdım. Yüreği güzel karakteri sağlam kalender insanlardandir. Hem real hem sanal hayatında daimi başarılar dilerim kardeşim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] metin abim benim üstümdeki emeklerinden dolayı sana çok teşekkür ediyorum abi canımsın abi.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:46 -->-> Daha önceki mesaj 21:27 --

AlgoSS Nickli Üyeden Alıntı
Basarili güzel bir raportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende değerlisin seviliyosun 🥰❤

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim kankicim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet