Cevap: Doğum Günün kutlu olsun: Devrim
Canımın en içiiii , iyi ki tanıdığım. Güvendiğim ve çooookkk sevdiğim bazı sebeplerden ötürü konuyu açma fırsatım olmadı ilk ben kutlamak isterdim bilirsin kaçırmam ama sana mazeret imi anlatırım.
Beraber güzel yaşlara tatlım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni çok seviyorum. Minnoşumu ayrı seviyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki hayatımdasin. Hep gülsün yüzün..
Canim canımmmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Doğum Günün Kutlu Olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Sen hep en güzel sesinle bana öyle vioLetaaaaa deee ben hep sana kurban olurum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|