Cevap: Anope Services Kurulumu
merhabalar kolay gelsin öncelikle konuyu hortlatacağım ama nasıl kurulduğu hakkında en ufak bilgim yoktu merakıma yenik düştüm çok geriden geliyor olabilirim belki ama (mırcın bittiğini düşünerekten) merakımı yenmek için bir makina kiraladım ve unrealırc kurulumu yaptım fakat anope servisleri bir türlü kurulumunu yapamıyorum make komutuna kadar herşey normal fakat make komutunu yazdığımda languae hatası veriyor ve sevices klasörü boş öyle olunca tabi ./services yaptığımda bulunamadı hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba çok teşekkür ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:21 -->-> Daha önceki mesaj 19:52 -- make komutunu yazdığımda almış olduğum hatalar bunlar
(cd lang ; make 'CFLAGS=-pipe -g -O2 -pthread -export-dynamic' 'CC=gcc' 'ANOPELIBS=-lnsl -lresolv -lbsd -ldl' 'LDFLAGS=' 'BINDEST=/root/services' 'INSTALL=/usr/bin/install' 'INCLUDEDIR=../include' 'RM=/bin/rm' 'CP=/bin/cp' 'TOUCH=/bin/touch' 'SHELL=/bin/sh' 'DATDEST=/root/services' 'RUNGROUP=' 'MODULE_PATH=/root/services/modules/' 'RDB=' 'MYSQL=' 'IRCDFILE=unreal32.c ' all language.h ; cp language.h ../include/)
make[1]: Entering directory `/root/anope-1.7.8/lang'
gcc -pipe -g -O2 -pthread -export-dynamic langcomp.c -o langcomp
langcomp.c:118: error: conflicting types for ‘getline’
/usr/include/stdio.h:673: note: previous declaration of ‘getline’ was here
make[1]: *** [langcomp] Error 1
make[1]: Leaving directory `/root/anope-1.7.8/lang'
cp: cannot stat `language.h': No such file or directory
make: *** [language] Error 1 |